21.03 | Eventyrreisen

"Eventyrreisen" er et interaktivt stykke for barnehagebarn, utviklet sammen med barn fra Stjørdal.

 

I stykket leker vi oss igjennom forvandlinger og magi en spektakulær og visuell eventyrverden. 

 

Stykket spilles 21.-23.mars for Den Kulturelle Barnehagesekken.

 

Produksjonen er støttet av Norsk Kulturråd

 

Regi: Hanne Høgholen Kvaal

Koreografi: Live Strugstad

Scenografi: Meysam Abbas Hosseini

Lysdesign: Eirik Brenne Torsethaugen

Kostyme: Marianne Nødtvedt Knudsen

Skuespillere: Bjørn Tore Grøntvedt og Mari Moe Krysinska

25.03 | Gratis swingkurs (West coast)

Prosjektet Swing er et gratis introkurs i west coast swing og er beregnet på de som aldri har prøvd denne dansen tidligere. Kurset tar for seg grunnsteg, turer og noen av de mest grunnleggende teknikker i dansen. 

Prosjektet Swing er gratis og arrangeres for første gang på Stjørdal søndag 25 marsl !! Du trenger ikke dansepartner eller tidligere danseerfaring for å delta!

Kurset holdes på Lokstallen søndag 25 mars kl 10.00-12.00. Påmelding:https://www.westie-fest.com/bootcamp eller på sms 92409721

West Coast Swing er en moderne form for swing som danses til svært variert musikk. Mest av alt danses denne typen swing til dagens pop-musikk og de nyeste hitlåtene du hører på radioen, men i tillegg danses den også til blues musikk.

Historie om Project Swing:
Norway Westie Fest i Trondheim var det første eventet i Skandinavia som hadde dette tilbudet, og mange har fulgt etter, og konseptet finnes nå i ulike former rundt omkring i Skandinavia. Norway Westie Fest er et av Norges største west coast swing arrangement med et deltakerantall på mellom 200-300 hvert år. Arrangementet foregår på Radisson Blu Royal Garden Hotel i september. I 2018 tilbys gratis nybegynnerkurs for 6. år på rad. Dette er vår måte å bidra til vekst og utvikling av west coast swing miljøet i Norge. 

Tilbudet har ført til at mange har fått prøvd denne dansen, noe som har rekruttert mange nye dansere til dette dansemiljøet rundt om i Norge.

Arrangør: 
Jennie Spånning
e-post: norwaywestiefest@gmail.com

11.04 | Introduksjonskurs til Kundaliniyoga (gratis)

Vi kjører et gratis introkurs i Kundaliniyoga (åpent for alle) med Suzana Westaway!

 

Påmelding: 90121585

 

Ta med egen matte/teppe/pledd

 

 

 

18.-20.04 Jurrasic Parks av Superbolt Theatre (DKS)

Terry, Jade og Noah Park, en familie på tre, tar publikum imot i et samfunnshus i Lyme Regis - den Engelske Jurakystens hovedstad. Anledningen: Minnestund for paleontologen Madeleine - Terry's ekskone, Jade og Noahs mor.

Til hennes ære skal de vise favorittfilmen hennes: Jurassic Park, men VHS-en er glemt igjen hjemme... familien faller fra, men Noah bestemmer seg for å ta affære og de prøver å gjenskape filmen med virkemidlene de har tilgjengelig.

I løpet av denne ufrivillig komiske gjenfortellingen velter vonde minner frem og kampen mot dinosaurer blir et oppgjør med en veldig personlig fortid.

 

20.-22.april | Midt-Norske fotodager

Vel møtt, både medlemmer og ikke-medlemmer!

Ingen påmelding!

Ingen avgift!

 

Bare naturfotoglede gjennom ei hel helg! 

Er du heldig og følger reglene som er har satt, kan du vinne et Olympus kamera med objektiv, til en verdi av hele 27.000 kr! Premien er gitt av Stjørdal foto

 

Åpningstider:

Fredag:17.00-18.30

Lørdag: 10.00-18.00

Søndag: 11.00-15.00

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1732075826849708&set=a.109801009077206.10493.100001419228943&type=3&theater

 

24.04 | Hvor har jeg vert i hele mitt liv ; Oppstart!

Vi sparker i gang Stjørdalsprosjektet "Hvor har jeg vert i hele mitt liv?" både med dramagruppe og visuelle grupper!

 

Vi går på skattejakt etter Stjørdalingens identitet. Dette blir jakten på Stjørdalingens indre sjel! 

 

Stjørdal er et sted i limbo. Med et sentrum som et yatzikast, spredt her, der og over alt. Et sentrum som har vært i skyggen av sterke, sjelfulle bygder der man har vært stolt over sin delte historie.

Så forandrer verden seg. Folk legger ned gården og flytter til sentrum. Boligprisene i Trondheim,           ( bare tretti minutter unna), tvinger mennesker fra storbyen til å flytte til rimelige Stjørdal. Flyktninger blir bosatt her, mennesker fra nesten 100 land bor plutselig midt blant oss. Et kulturhus dukker opp. Torgkvartalet bygges på. Det er snakk om en skyskraper. Hvem er vi Stjørdalinger? Hvor kommer vi fra og hvor skal vi?

Rett utenfor sentrum står en pumpestasjon. Siden åttitallet har man kunnet lese følgende mystiske utsagn. Hvem skrev det? Hva var meningen? Hvor har vi vert? Hvor skal vi?

 

Premiere 13. august! 

 

Vi trenger altså Stjørdalinger! Og Stjørdalinger betyr: den som bor i Stjørdal! 

Dramainteresserte og kunstinteresserte kan ta kontakt med Mari på 90121585

30.-31. 05 | Kundalini Yoga

Maya Fiennes holder workshops i Kundalini Yoga disse dagene i regi av Kundaliniyogaandsound

https://www.facebook.com/groups/224144774814040/about/

 

02.10 | "Kunne jeg fått det jeg ville hvis jeg ba om det?" (arbeidstittel)

 

"Kunne jeg fått det jeg ville hvis jeg ba om det?" (arbeidstittel) 

Gudinnene; vokterne av jordens feminine kraft, i et univers av røkelse, mystikk, enorme hodeplagg og kjoler, intuisjon, gudinnedyrkelse, seksualitet, seksualiserte objekt og moderfigurer. Hvem er gudinnen? Kan hun fortelle oss noe om samfunnsmessige ideer om femininitet? Lindeberg/Nilsen jobber med et forprosjekt til en forestilling der vi fyller scenen med feminin mystikk og biografisk selvransakelse. 

 

Produksjonen vil inkludere workshops med lokale jenter og damer i Stjørdal der det samles materiale og ideer til forestillingen.

Konsept og utvikling av ide og manus: Madeleine Nilsen, Katja Lindeberg og Camara Joof

Prosjektet har fått produksjonsstøtte fra Fond for lyd og bilde, Fritt ord, spenn.no og Norsk kulturråd og planlegges produsert vår/høst 2018 med premiere høsten 2018. Co-produsent: Lokstallen og Teaterhuset Avant Garden

 

Mer informasjon kommer! 

19.10 | BRUNE med Teater Joker

Om dagen er Rune Rune, en gutt som akkurat har mistet bestefaren sin, men om natten er han Brune – superhelten som ikke er redd for noen ting. Han lister seg ut og maler syklene til guttene som rev plankehytta. Etter hvert får han hjelp av vennene Atle og Åse.Men ikke nok med det; plutselig treffer han bestefar, som er død…

 

BRUNE er en forestilling om vennskap, mot og å ta igjen. Den handler også om savn og om hvordan alt kan gå galt når superheltkreftene ikke strekker til.

 

 

Vinner av HEDDAPRISEN 2017 for beste barneforestilling!

 

Mer info kommer!

Reklamehuset Stjørdal | arego cms